Skip to content

Chaos Engineering

Als software consulting bedrijf zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en meest effectieve manieren om innovatieve projecten uit te voeren. Onze experts, die zichzelf niet zomaar developers noemen maar craftsmen, hebben daarom een training ontwikkeld op Chaos Engineering.

Chaos Engineering is een nieuwe manier van werken, waarmee bedrijven het uithoudingsvermogen en de robuustheid van hun systemen en toepassingen kunnen verbeteren. Het gaat om het opzettelijk introduceren van verstoringen in de systemen, om te zien hoe deze ermee omgaan en om eventuele zwakke plekken te identificeren en op te lossen.

Onze Chaos Engineering training is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om het uithoudingsvermogen en de robuustheid van hun systemen en toepassingen te verbeteren. U leert hoe u chaos engineering kunt toepassen in uw eigen bedrijf, zodat u beter voorbereid bent op eventuele verstoringen en outages.

Investeer in de toekomst van uw systemen en toepassingen en schrijf u nu in voor onze Chaos Engineering training. Laat uw bedrijf groeien en maak gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technieken om uw projecten te realiseren.

registration form trainingen

Name(Required)